top of page

Onze Portfolio

ECOKLIMA is een kleinschalig en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in advies, ontwerp en implementatie van klimaat installaties.

Middels prestatieverbetering, ernergiesparende en milieubewuste technieken komen wij tot een optimaal klimaat comfort.

 

Oprichter/eigenaar André Lam, zet zich sinds het jaar 2000 persoonlijk op ultieme wijze in om al uw wensen op het gebied klimaat beheersing waar te maken.

Zo werken wij, mede gezien het belang van gereduceerde CO2 uitstoot, bijvoorbeeld met hoogwaardige warmtepomp systemen.

 

Wij hebben een select team dat creatieve state-of-the-art concepten en oplossingen biedt om op bekwame wijze aan ieder gewenst projectformaat vorm te geven.

Daarbij werken wij nauw samen met leveranciers van betrouwbare merken zoals Mitsubishi, Toshiba, Daikin en LG.

Tot onze opdrachtgevers mogen wij toonaangevende bedrijven rekenen in o.a. de media sector, het hotelwezen, callcenters, en kantoren, maar wij zijn ook zeker thuis bij particulieren.

 

IMG_20170202_170440_1.jpg

Onze Werkwijze

 

Onze samenwerking is gebaseerd op serviceverlening; daarnaast ervaren wij communicatie en vertrouwen als belangrijkste pijlers.

 

Mede in het kader van de klimaat verandering, heeft ECOKLIMA zich toegelegd op energie prestaties en comfort om zodoende onze bijdrage te kunnen leveren aan het milieu.

 

Wij hebben dan ook adequate kennis van, en werken met de nieuwste technieken op het gebied van energie efficiënte apparatuur en willen dat graag in samenspraak met u toepassen!

 

Onze volledig geautomatiseerde administratie biedt daarvoor de benodigde ondersteuning middels service contracten, zodat u te allen tijde beschikt over toegang en inzage in ieder apparatuur register van elk apparaat dat deel uitmaakt van uw klimaat installatie. 

 

 

 

Wat Wij Bieden

 

Eén van onze speerpunten is energiebesparende installaties te leveren door efficiëntie gedreven ontwerp technieken. Dit kunnen wij voornamelijk bereiken door de creatieve wijze waarop wij invulling geven aan uw wensen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het tailormade installeren van zowel airconditioning (warmte- en koude circulatie) als klimaatbeheersing.

 

Daarnaast adviseren wij u graag op het gebied van alle soorten en maten luchtbehandelingsinstallaties, maar ook ten aanzien van uw gehele project en op onderwerpen als energie beheersing en HCFK koudemiddel in uw installaties.

 

Verder bieden wij uiteraard ook

- Service en onderhoud aan klimaat installaties;

- Ontwerp van klimaat installaties;

- Advies en begeleiding in revisie projecten;

- Tevens verrichten wij keuringen en controles op 

   bestaande installaties.

 

 

 

bottom of page