top of page

Service op maat 

Onze Service

Serviceverlening is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

Wij vinden het belangrijk om langdurige klantrelaties te creëren en te behouden. Daartoe bieden wij service abonnementen aan om uw installaties continu en optimaal te waarborgen.

 

Mocht u onverhoopt een probleem op enig gebied van klimaatcontrole ervaren, dan staan onze monteurs ingeval van calamiteiten binnen uiterlijk 24 uur voor u als vaste klant klaar.

 

Wij bieden ruime kennis en ervaring aan om u te kunnen helpen om specifiek benodigde installaties te laten voldoen aan de huidige energie prestaties en regeltechnieken.

 

Uiteraard hebben wij de benodigde certificeringen daartoe in huis.

 

Advies en Ontwerp

Klimaatbeheersing is een actueel onderwerp en de onwikkelingen op dit gebied volgen elkaar dan ook in snel tempo op.

De verbeter punten liggen vooral op het gebied van energieprestatie en regeltechniek.

 

Eén van onze speerpunten is energiebesparende installaties te leveren door efficiëntie gedreven ontwerp technieken. Dit kunnen wij voornamelijk bereiken door de creatieve wijze waarop wij invulling geven aan uw wensen.

 

Graag bieden wij u onze actuele kennis en advies, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Service Contracten
20190326_130133_HDR.jpg

Middels transparante service- en onderhouds abonnementen houden wij zicht op een stabiel prestatieniveau van uw installatie, zodat het optimaal wenselijke klimaat steeds gewaarborgd blijft.

 

Deze werkwijze werkt energiesparend en voorkomt onnodige storingen.

Onze volledig geautomatiseerde administratie biedt hiervoor de benodigde ondersteuning.

 

Op deze website treft u in de menukeuze onder 'MIJN ECOKLIMA' de toegangsmogelijkheid aan tot uw eigen Klantenportal. Middels uw persoonlijke inlog gegevens beschikt u te allen tijde over inzage in ieder register van elk apparaat dat deel uitmaakt van uw klimaat installatie.

 

Ook zijn daarin onze periodieke onderhoudsbeurten en controles steeds voor u inzichtelijk.

 

Montage

 

Wij rusten niet voordat uw project met succes en naar uw volle tevredenheid is uitgevoerd.

 

Op basis van een zeer efficiënte planning en scherpe prijsstelling van onze werkzaamheden en in goede onderlinge samenwerking, zetten onze vakbekwame en ervaren monteurs zich op gedreven en flexibele wijze voor u in, met veel passie en liefde voor ons vak!

bottom of page